top of page

Privatlivs- og cookiepolitik

Vi bruger ingen cookies på hjemmesiden.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle typer af informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Midtjyskbilhus.dk indsamler og behandler vi sådanne informationer. Det sker hvis du bruger vores kontakt formular på vores website, hvor vi indsamler dine oplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mail, og når du interagerer med os på sociale medier.

Formålet med dine personoplysninger er, at administrere og reagere på eventuelle beskeder til os samt til at afgive dine ordrer.

Sikkerhed                                                                 

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i de tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Ejerskab og drift

Midtjysk Bilhus ApS

Måbjerg Skolevej 21

7500 Holstebro

Cvr. nr. 39 53 51 57

Telefon:  21340609 

Reglerne i dette dokument omhandler brugen af midtjyskbilhus.dk og de tilknyttede ydelser for privatpersoner.

Midtjysk Bilhus ApS, cvr. nr. 39 53 51 57 som kan kontaktes på Toften75@hotmail.com

 

Midtjyskbilhus.dk har som politik at levere ydelser, der har relevans for den enkelte bruger. Midtjyskbilhus.dk forbeholder sig ret til at formidle tilbud og informationer fra samarbejdspartnere til brugere af midtjyskbilhus.dk via hjemmesiden, emails, sms eller anden vis. Direkte tilsendelser til den enkelte bruger er forudsat, at forbrugeren på forhånd har givet sin accept. Brugeren har til enhver tid ret til og mulighed for at fraskrive sig direkte henvendelser fra midtjyskbilhus.dk

bottom of page