top of page

STORE BEDEDAG

 

         Fredag d. 13.05.2020

HOLDER VI LUKKET

Hos MidtJysk Bilhus gør vi en ærei at specialisere os indenfor køb, salg og bytte af biler.

Alt foregår efter dine behov og ønsker - vi sætter dig i centrum, fordi kun hvis kunden er glad, er vi glade. Kom forbi vores butik og se vores altid store udvalg af biler. Vi gælder os til at se jer. 

MJB MidtJysk Bilhus er et kvalitetsbevidst firma, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris. For at sikre os tilfredse kunder, og at vi holder os på forkanten af udviklingen, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Hos A.C. Biler lægger vi stor vægt på at yde den bedste service til vores kunder.

A.C. Biler er et topprofessionelt, kvalitets-orienteret, samt service-mindet autoforhandler lokaliseret nær Faaborg. Alle vores ansatte er udlært, og har været inden for branchen i flere år - så du er sikret et troværdigt resultat. Vi sætter fokus på at eftertjekke under hele forløbet, så du kan være sikker på, at din bil er i topstand, når du forlader vores forhandler. 

Vi tilbyder et valg af ydelser. Her kan du få et kort overblik over de ydelser, som vi tilbyder, men du er altid velkommen til at kontakte os for mere information. Vi tilbyder blandt andet salg, køb og bytte af biler. Send os en mail under Kontakt eller ring for et uforpligtende tilbud - God fornøjelse med hjemmesiden!

VINTERFERIE

Fra mandag d 10.02.2020 til onsdag 12.02.2020 er vi her kun efter aftale.

Torsdag 03.02.2020 til og med søndag 16.02.2020

HOLDER VI LUKKET

Book bilen

her

SOMMERFERIE

Fra mandag d 13.07.2020 til

og med søndag 19.07.2020

HOLDER VI LUKKET

SOMMERFERIE

Fra mandag d 13.07.2020 til

og med søndag 19.07.2020

HOLDER VI LUKKET

bottom of page